De instamobiel op je event, dat is én origineel entertainment én online visibiliteit op instagram, twitter en Facebook.

#origineelentertainment

Spontane, verrassende en unieke momenten delen op Instagram, Twitter en Facebook is helemaal in. Met de instamobiel kunnen je gasten die unieke momenten nu ook terplekke afdrukken op foto. De instamobiel huren, dat is je gasten entertainen op een originele manier.

De instamobiel kan ingehuurd worden met een host/fotograaf. Deze begeleidt je gasten bij het afprinten van de foto’s, kan zelf ook foto’s nemen en zorgt voor de nodige uitleg zodat jij je kan concentreren op je event.

De foto’s worden afgedrukt op fotopapier op polaroid formaat én je kan ze personaliseren met een boodschap of een logo. Het afdrukken van 1  foto gaat razend snel, in minder dan 11 seconden, dus lange wachtrijen zijn uitgesloten.

#slimmemarketingtool

Zet de instamobiel in als slimme marketing tool  en verhoog de online visibibiliteit van je bedrijf, je merk, je event op social media.

Je gasten delen de foto’s op Instagram met de door jou gekozen hashtag #. Via de Insta app delen ze diezelfde foto’s vaak ook in een handomdraai op Twitter en Facebook.

De instamobiel speelt hierop in en geeft je merk, je bedrijf, je event van bij de start meteen online visibiliteit op de social mediakanalen van je gasten.

De instamobiel creëert op die manier online awareness voor je merk, je bedrijf en je event. Het aantal gebruikers op social media groeit steeds: vandaag zijn er +600 miljoen Instagram gebruikers, +100 miljoen Twitter gebruikers. Facebook groeide het afgelopen jaar nog met 17%, er zijn nu maar liefst +1.8 biljoen Facebook profielen. De online exposure die de instamobiel via je gasten creëert is ongelofelijk groot en meetbaar.

#instamobielopelkevent

FESTIVAL

PRODUCT
LANCERING

BRANDACTIVATIE

VAKBEURS

SPORTEVENT

BEDRIJFSFEEST

PERSEVENT

OPENING/ACTIE
WINKEL

BLOGEVENT

DIPLOMA
UITREIKING

OPENDEURDAG

NIEUWJAARS-
RECEPTIE

TEAMBUILDING

SCHOOLFEEST

AFTERWORK