Iedereen kent ondertussen wel de foto's met de snorretjes en de brilletjes die je in een photobooth kunt laten nemen. Leuk maar ondertussen toch al wat afgezaagd. De instaprinter zet je gasten ook niet vast in een kotje maar laat ze toe foto's te nemen overal op het event. Op professioneel vlak zorgt het ook nog eens voor een online visibiliteit en exposure voor je bedrijf of merk. Wil jij je gasten verrassen op een hippe, originele manier, twijfel dan niet!

Zeker niet! Je gasten kunnen zoveel foto’s maken en afprinten als ze willen tijdens de periode dat je de instaprinter hebt gehuurd. Full time plezier gegarandeerd!

Zeker en vast! De prints kunnen volledig aangepast worden aan jouw wensen. Een logo, een boodschap,.. The sky is the limit!

Ja! Dit wil zeggen: 1 print voor je gasten en 1 print die ter plekke gepresenteerd wordt. Dit kan op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld het ophangen met wasknijpers aan een koord. Zo heb je op het einde van je event een superleuk overzicht! Een andere mogelijkheid is de extra optie die aangeboden wordt, namelijk de slideshow/muurprojectie. De foto’s verschijnen dan zodra ze genomen zijn op de muur of een scherm. Een absolute eyecatcher op je event!

Het is vooral belangrijk dat je hashtag uniek is. Denk eraan dat de instamobiel alle foto’s, waar ter wereld of door wie dan ook genomen, met deze hashtag zal vinden. Wees dus zeker niet te algemeen: #mywedding is niet zo’n goed idee. Maar geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Het enige wat je als huurder moet voorzien is een stopcontact, een internetverbinding (en zelf dat kan opgelost worden met onze 4Gmodem) en een goed zichtbare plek om de instamobiel te plaatsen. Er komt een host ter plekke om de instamobiel te installeren en assistentie wordt voorzien gedurende het hele event. De host zorgt ervoor dat alles vlotjes verloopt en zal je gasten motiveren om foto’s te nemen en te delen op instagram. Zo kan jij dus met een gerust hart volop zelf genieten van je event!

Natuurlijk verdienen ook deze gasten een leuk aandenken! Instamobiel stelt graag zijn ipad en instagram-account ter beschikking, zo gaat niemand met lege handen naar huis!

De instamobiel brengt plezier op elk event! Van een trouwfeest tot een productlancering tot een groot festival.. iedereen dol is op foto's zal dol zijn op de instamobiel!

Nee, je profiel moet op het moment dat je je foto post op openbaar staan.

De instamobiel is supersnel! Het duurt maar 10 seconden om een foto af te printen.

Nee, werken met de instamobiel is heel eenvoudig! Je gasten nemen een foto met hun smartphone en ze sharen de foto op instagram met de # van het event. De instamobiel laadt de foto's op en toont ze op een touchscreen. De host print de foto's af in een handomdraai en jouw gasten gaan met een blijvende herinnering naar huis. Simpel, toch?

Ja, dat kan. De host zal dan de instamobiel wel nog afleveren en installeren en er kan dan worden afgesproken wanneer hij terug kan worden opgehaald.