Instafoto's

Move over photobooth!

Move over photobooth! Hier is de Instamobiel!

 

5 redenen waarom de Instamobiel de nieuwe photobooth is

Wat is er leuker dan op een feestje toffe foto’s te maken met je vrienden en familie? De klassieke photobooth kennen we inmiddels. Maar hoe leuk zou het zijn als je niet langer aan de photobooth gebonden bent en dat je overal op het feest de leukste foto’s kan maken én ze direct kan afprinten?! Awel, dát kan met de Instamobiel! Dus move over photobooth, hier komt de Instamobiel! We zetten de voordelen alvast voor je op een rijtje.

 

1) JIJ en jouw gasten bepalen de foto’s.

De Instamobiel trekt zelf geen foto’s, maar print foto’s vanaf Instagram. Jij en jouw gasten bepalen dus wat er op de foto komt. Hoera!

2) Print met de Instamobiel foto’s van de gehele dag.

Omdat jij en jouw gasten de gehele dag zelf foto’s kunnen maken, kun je via de Instamobiel ook foto’s printen die eerder op de dag gemaakt zijn! En dat zelf meerdere keren!

3) De Instamobiel: zowel print als digitaal

Met de Instamobiel kun je je instagramfoto direct afprinten. Maar omdat de foto’s ook netjes op Instagram verzameld worden onder een unieke hashtag heb je nadien ook alle foto’s van jouw feest digitaal verzameld! Dubbel feest dus.

4) Geef je gasten een mooie herinnering

Omdat de Instamobiel ervoor zorgt dat je gasten direct een print meekrijgen van hun Instagramfoto, geef je ze direct ook een mooie herinnering van jouw feest mee naar huis. Ideaal voor op de frigo.

5) Jouw feestje in een gastenboek vereeuwigd

Dat je gasten een leuke herinnering van je feest meekrijgen is leuk. Wat nog leuker is dat je ervoor kunt kiezen om de gemaakte foto’s van je gasten vast te leggen in een gastenboek. Op die manier wordt jouw feestje voor altijd vereeuwigd.

Lijkt zo’n Instamobiel op jouw feestje je wat? Laat hier je contactgegevens achter en wij sturen je alle info!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *